Home / Over ons / Onze Boerderij

Onze Boerderij

Rob heeft het bedrijf in 2014 nieuw leven ingeblazen nadat zijn vader in 2002 was gestopt. Rob wilde graag een toekomstbestendig bedrijf neerzetten, dat eenvoudig naar een volgende generatie kan worden doorgegeven. Voor Rob betekent dat ondernemen met de natuur, in plaats van tegen de natuur. Hij hanteert altijd de regel: een beter milieu begint bij jezelf. Je kan wel zeggen hoe het ander het moet doen, maar het is beter om te laten zien hoe je zelf zou willen zien. Tot 2002 was het een gangbaar melkveebedrijf.

Onze Boerderij Supermarkt in het bos Webshop biologische productenVanaf 2014 is er gestart met biologische melkveehouderij en in 2015 is de boerderijwinkel geopend. Op onze boerderij zijn koeien, paarden, kippen, varkens, geiten en schapen te vinden. Een deel van de melk verwerkt Rob zelf in de kaasmakerij tot paneer. Paneer is een niet smeltende kaas. Authentiek en lekker door Indiase curries maar ook heel veelzijdig in andere toepassingen. Plakjes of blokjes paneer kun je bakken, grillen of frituren. Verkruimeld te gebruiken in plaats van gehakt. En aan prikkers of in zn geheel kan het zelfs op de barbecue.

Marineren of kruiden naar eigen smaak. Perfect voor babi ketjap. Wil je het eens proberen, dan kun je pakjes bij ons kopen. Naturel of Italiaanse kruiden. We leveren wekelijks honderden pakjes paneer aan diverse biologische groothandels. Zij zorgen ervoor dat het in heel vrijwel alle biologische supermarkten in heel Nederland en zelfs in België ligt. Ook is het te koop op biologische markten en in boerderijwinkels. Een ander deel van de melk verkopen wij rauw (enkel op bestelling) in de winkel en de bezorgroute. De melk die overblijft wordt elke drie dagen opgehaald door EkoHolland.