Home / Over ons

Over ons

Fijn dat je ons gevonden hebt! Wij zijn Rob en Henrieke. Rob is boer. Henrieke runt de winkel. Wij hebben een biologische boerderij met grasgevoerde koeien voor melk en vlees. Op het erf runnen wij een biologische boerderijwinkel: Supermarkt in het Bos. Hier bieden wij alle producten die je nodig hebt voor je ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Aangevuld met spullen voor je huishouden en je lijf.

over supermarkt in het bos biologische boederijwinkel webshopBezorgservice

Vanuit de winkel hebben wij ook een webshop met bezorgservice die jouw biologische boodschappen bij je thuis bezorgt in heel Salland. En we hebben een eigen kaasmakerij waar we paneer maken, een Indiase verse kaas die je vast kent als koken je hobby is. Je vindt ons aan de Japiksweg 1 te Raalte tussen Raalte en Heino, temidden van bos en weiland, tussen de landgoederen 't Reelaer en 't Rozendael. En mocht je meer van eten dan van landgoederen houden: dat is vlak achter restaurant 't Buitenhuys.

Bezorgen biologische producten uit webshop supermarkt in het bosBiologische leveranciers

Wij werken bij voorkeur met biologische leveranciers uit de buurt voor eieren, kruiden, kaas, groente, vlees, kefir, olijven, verzorging, knekkebrod, kip, varkensvlees, brood, ijs, wijn en zelfs chocolade. En uiteraard verkopen we in de winkel de rauwe melk en het vlees van onze 'dubbeldoel'koeien. Elke zaterdag versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten. Hierin vind je nieuwtjes vanuit de winkel & boerderij. Ook de aanbiedingen voor de komende week zijn hier te vinden. Lees hier de nieuwsbrief van deze week. Vind je het leuk om de nieuwsbrief ook te ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Biologische leveranciers van supermarktinhetbos
Onze Winkel

Onze winkel is gezellig, helder en licht. Eenvoudig én inspirerend. Een heel verschil met de varkensstal (ja, echt) die het hiervoor was. Je ziet bovendien nog alle oude balken. Behalve een fijne plek om naartoe te komen, willen wij graag de winkel zijn waar je alles kunt krijgen om gemakkelijk een gezonde en lekkere maaltijd te kunnen koken. Zonder dat je nog naar elders moet.

Onze Boerderij

Rob heeft het bedrijf in 2014 nieuw leven ingeblazen nadat zijn vader in 2002 was gestopt. Rob wilde graag een toekomstbestendig bedrijf neerzetten, dat eenvoudig naar een volgende generatie kan worden doorgegeven. Voor Rob betekent dat ondernemen met de natuur, in plaats van tegen de natuur.

Natuur

Natuur-inclusief is een term die steeds meer gebruikt wordt in de landbouw. Maar wat het inhoudt? Voor ons betekent natuur-inclusief dat wij gezonde èn lekkere melk en vlees produceren, met zo weinig mogelijk externe input van krachtvoer. Dit doen wij door samen te werken met Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en Landschap Overijssel.