Home / Fruitmanden & Cadeaupakketten

Fruitmanden en cadeaupakketten

Op zoek naar een uniek cadeau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ontdek onze prachtige fruitmandden en cadeaupakketten. Bij ons kun je zelf je eigen keuzes maken en de perfecte fruitmandden en cadeaupakketten samenstellen voor elke gelegenheid.


Fruitmanden

Onze fruitmanden zijn gevuld met verse, smaakvolle vruchten, rechtstreeks uit de natuur. Of je nu iemand wilt feliciteren, bedanken of gewoon wilt laten weten dat je aan die persoon denkt, een fruitmand van Supermarkt in het bos is altijd een gezonde en heerlijke keuze.


Cadeaupakketten

Onze cadeaupakketten zijn gevuld met natuurlijke producten van goede kwaliteit. Of je nu een kookpakket, een borrelpakket of een verzorgingspakket wilt laten samenstellen, bij Supermarkt in het bos zit je altijd goed!


Dus waar wacht je nog op? Laat je geliefden, vrienden of collega's zien hoeveel je om hen geeft en verras ze met een heerlijke fruitmand of cadeaupakket van Supermarkt in het Bos. Bestel vandaag nog en maak indruk met een cadeau dat gezond, lekker en vol natuurlijke goedheid is!

Let op: vanwege seizoensgebonden beschikbaarheid kunnen de vruchten in de fruitmand variëren, maar we garanderen altijd de hoogste kwaliteit en versheid. Ook mot de fruitmand minstens 2 dagen van te voren besteld worden zodat wij het pakket optimaal voor jou kunnen samenstellen.


Bestelformulier

Hieronder kun je de reservering maken voor de fruitmanden of cadeaupakketten.
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Betreft de bestelling een fruitmand of een cadeaupakket? Maak de keuze hier onder.